onsdag, november 07, 2007

Av for en Amager!

Det var ikke sjovt at være tilbage i Sundbyøsterhallen.
Sidst vi var på besøg tabte vi knebent 3-2. Denne gang var vi ikke i nærheden af en sejr, da alt godt volleyspil var blevet glemt hjemme i Bedsted.

Så Amager fik en nem kamp, og de gjorde også lige hvad der passede dem.

Så kampen er ikke værd at bruge mere krudt på. Det var slet ikke vores dag, så vi vendte hurtigt næsen mod Thy.
Heldigvis var der gode brusere, selvom vi næsten ikke kom til at svede over den alt for korte kamp!

Kampen blev jo streamet her på nettet, dog kun for folk som bor på Fur og Læsø. Vi arbejder på at løse problemet til næste kamp. Men de få der så kampen live har afgivet stemmer til dagens Thybo.
Point på en skala fra 1 til 10.

Anders: 6 point - Sæsondebut på kanten!
Preben: 6 point - Løb efter dårlige modtagninger!
Niels: 3 point - Mayday Mayday
Mads A: 6 point - Dårlige arbejdsvilkår!
Tobias: 5 point - Kæmpede godt for sagen
Nicolaj: 6 point - Løb efter dårlige modtagninger!
Mikkel: 5 point - Fik ikke startet motoren!
Lars: 5 point - Altmuligmand som kæmpede
Thomas: 7 point - Fin indsats!
Rasmus: 8 point - Mr. 100 %

Leif: 7 point - Kæmpede forgæves denne søndag!

Bolddysten:

Hjemmeholdet havde masser af gode bolde.Så det giver topkarakter.

1. DIVISION HERRER VOLLEYBALL:

Efter sejre i sæsonens to første kampe fik Bedsted KFUMs volleyballmandskab søndag store klø i udekampen mod Amager VK. Amager vandt 1. divisionskampen med 3-0, og helt galt gik det for thyboerne i de to første sæt, som hjemmeholdet vandt med 25-14 og 25-12. Til kampen havde Bedsted afbud fra den rutinerede Christian Riis, og det kunne mærkes. - Vi fik aldrig vores modtagninger til at lykkedes. Christian Riis var i den grad savnet, og det var ikke kun i modtagningerne, men også i angrebet, sagde Bedsteds coach Leif Hvam. Det var Lars Pinholt, der havde fået til opgave at afløse Christian Riis. - Han gjorde det for så vidt godt nok, og han skal ikke lastes for nederlaget. Det var en generelt dårlig indsats, sagde Leif Hvam. Svære modstandere I tredje sæt kom thyboerne bedre med i kampen og fulgte med til 21-21, inden Amager rykkede fra og vandt sættet 25-22. Nu venter der thyboerne to stærke modstandere i de kommende kampe. På søndag møder Bedsted hjemme rækkens nummer to Ikast/SKF og derefter følge på udebane duksen fra Holte, der nu er det eneste ubesejrede hold i rækken. Kampfakta: Sundbyøsterhallen. Volleyball, 1. division herrer: Amager VK-Bedsted KFUM 3-0 (25-14, 25-12 og 25-22).