torsdag, november 22, 2007

Hold i Holte




Så skulle vi igen til storbyen, denne gang var det Holte som ventede.Vi var alle friske på en hyggelig tur, så Lars Pind og Mads Tank og Priiiben havde alle gjort bilen klar.


Vi var godt klar over at vi vist alle skulle ramme dagen for at få point med hjem.

Heldigvis kommer vi os hurtigt over endnu en dårlig start på 1 sæt. Vi får gang i det blå gulvtæppe (Mikkel P) og ved nettet bliver boldene også vundet. Desværre var det lige lidt for sent og vi taber knebent 26-24.


Så skulle man jo tro at nu var vi klar til at snuppe 2 sæt. Men men men.... Det var vi ikke - så den gider vi ikke skrive mere om.


Så i 3 sæt starter vi med 2 debutanter på banen, og de gør det helt suverænt. Desværre mangler vi at være skarpe til sidst i sættet. Vi fører 20-19 og taber derefter 6 bolde i streg! Surt show!


Tillykke til Holte - en fortjent sejr!


Heldigvis havde vi aftalt at blive i KBH til næste morgen. Så nu skulle der pustes endnu mere liv i det sociale.

Vi fik vækket en mand på Frederiksberg, og indtog herefter hans lejlighed de næste 14 timer!Der blev spist pizza og hygget med lidt øl, herefter var der nogle som ville ud og opleve KBH by night. "De unge" smuttede på den lokale bodega hvor cheftræneren vist nok fik høvl i rafledysten!?!

Jeg valgte selv at blive i lejligheden hvor vi så regnvejrskampen fra Nordirland. Derefter rullede Nicolaj Bertelsen os i Poker! Tak for det!EM finalen fra 1992 blev vist på TV2 om natten så den skulle vi da også lige se.


Derefter godnat - indtil at Tobias og Rasmus kom hjem fra byen. Så var der ikke ro længere..


Men super tur hvor alle hyggede sig!

Kampen blev igen streamet her på nettet, dog kun for folk som bor på Istedgade og Østergade. Vi arbejder på at løse problemet til næste kamp. Men de få der så kampen live har afgivet stemmer til dagens Thybo.


Point på en skala fra 1 til 10.

Anders: 8 point - Han skal have nogle flere bolde!

Preben: 7 point - Var skarp hele weekenden!

Niels: 8 point - Smashporren var i hopla

Cristian: 8 point - Anfører med slag i

Mads A: 7 point - Det går pænt stærkt

Tobias: 7 point - Kæmpede godt for sagen

Nicolaj: 7 point - Jens B - nu som millionær?

Mikkel: 9 point - Bedsteds bedste!

Lars: 8 point - Fuld gas frem!

Mads H: 8 point - Den nye Anders Riis???

Rasmus: 8 point - Super debut.


Leif: 8 point - Styr over tropperne - dog ikke Nicolaj......


Bolddysten:


Hjemmeholdet bruger desværre de forkerte bolde.Mikasa skal der til hvis man vil have topkarater

Molten giver bundkarakter.

Stilling i bolddysten:

1: Amager - 5 bolde.

1: Bedsted - 5 bolde.

3: PVC Lyngby - 1 bold.

4: Holte - 0 bolde.


Fra Thisted Dagblad.


Bedsted tabte med ære i behold.


Lørdag var Bedsted KFUM oppe mod overmagten i form af Holtes suveræne tophold i 1. division, og thyboerne kom fra kampen med ære i behold. Bedsted tabte opgøret 3-0.

På forhånd var målet at tage et sæt fra topholdet, og det var thyboerne meget tæt på at nå. I første sæt kom Bedsted bagud 8-2, men thyboerne viste god moral og kom godt tilbage i sættet, som de tabte med 26-24. - Vi kunne lige så godt have vundet sættet, men der gik koks i to server i slutfasen, sagde Bedsteds coach Leif Hvam.


I andet sæt fik Bedsted dog ikke et ben til jorden, og Holte vandt sættet 25-13. Thyboerne havde ellers, som det var tilfældet i hele kampen, godt styr på modtagningerne, men i andet sæt fungerede angrebsspillet slet ikke. I sættet var der førsteholdsdebut til Mads Hilligsøe og Rasmus Martinussen. - De to 17-årige knægte gjorde det rigtig godt. Det er ikke alle 17-årige forundt at få chancen i Holte og så slippe godt fra det, sagde Leif Hvam.


Rasmus Martinussen er i øvrigt den første morsingbo, der er blevet noteret for en kamp på Bedsteds førstehold, og han og Mads Hilligsøe var også på banen i tredje sæt mod Holtes flok af garvede tidligere landsholdsspillere. Her førte Bedsted 20-19, men så gik thyboernes angrebsspil i stå, og Holte vandt sættet 25-20. - I første og tredje sæt var vi fuldt på højde med Holte, og det er det vi skal tage med fra kampen og så glemme andet sæt, sagde Leif Hvam.


Kampfakta: Ny Holtehal. Volleyball, 1. division herrer: Holte IF-Bedsted KFUM 3-0 (26-24, 25-13, 25-20).

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tøs!

Moltens bolde er for lækre!

:-)

Anonym sagde ...

Hey Niels!
Jeg har selv engang spillet mod de gl. Holtedrenge i en DVBF Cup finale år tilbage. Ikke altid lige nemt at spille mod dem. Desværre var jeg ikke med ovre og se dem da vores herre 1 spillede mod dem. Men det var nok også godtnok, de fik vidst stor klø..

/Henrik Møldrup

Xavier5 sagde ...

Hello from ITALY..by Inzaghi...good luck guys