søndag, januar 20, 2008

Knægten der blev joker!

Bedsted mod PVC Lyngby lyder som noget af en lækkerbisken for en volleyfan i Thy. Heldigvis var udeboldets profil Jeppe Brinck ikke med. Han har altid været en stor trussel i de kampe vi har mødt dem.
I den omvendte kamp vandt vi jo 3-1 derovre, så vi var alle klar til at kæmpe en sejr hjem!

Rasmus fra Mors havde fået chancen fra start denne søndag - og hviken kamp af denne unge gut! Der blev lavet servees, tyret kugler, blokeret MUS, væltet bander og fightet til den helt store guldmedalje. Også Tobias Nielsen var i hopla, og der blev virkelig tyret!

Anders med den ømme skulder, var også vild i blokaden. (er han ikke altid det?)

Le capitaine Christian Riis var vild i varmen, og der var ingen kære mor når bolden skulle smadres ned hos kjøwenhawnerne!

Mads Hilligsøe og jeg selv var sat på sidelinjen denne søndag. Det er nok en naturlig konsekvens ovenpå de seneste ugers dopingrygter. Så efter kampen blev undertegnede smidt på skiferie til Norge for at få "renset" luften. Så derved ingen kampe til mig i Lyngby og Randers.
Mads havde heldigvis rent mel i posen og han er klar til de næste 2 udekampe!

Kampen blev denne weekend vist på TV Glad fra kl. 01,30 til 02,45. Og der blev vist ikke sat seerrekord?Men der blev dog stemt om dagens thybo:
Point på en skala fra 1 til 10.

Anders: 8 point - Stadig uden skulder!
Preben: 8 point - Han spiller også om 30 år!
Niels: 0 point - Dopingdømt?
Mads A: 0 point - Blev hjemme med vingeskade!
Tobias: 9 point - Han var vild i dag!
Nicolaj: 8 point - Jow jow Snorri Gudjonsson !
Mikkel: 9 point - Stor kamp af en lille libero!
Lars: 9 point - Giftig scooter!
Christian: 9 point - Han slår ligeså hårdt som han råber!
Rasmus: 10 point - Knægten der blev joker!!!
Mads H: 9 point - Stjerne på 2 holdet!

Leif: 10 point - Opfandt Rasmus fra Mors og gav hjemmefansene en tiltrængt 3-0 sejr!

Fra Thisted Dagblad:

Han er bare 17 år, og han har blot spillet volleyball i et år.
Alligevel var urutinerede Rasmus Martinussen søndag eftermiddag Bedsted KFUMs helt store joker, da thyboerne i egen hule tog hul på anden halvdel af sæsonen med kampen mod 1. divisions nummer tre, PVC Lyngby.
Hjemmeholdet vandt en klar og flot sejr på 3-0 efter en yderst koncentreret indsats, hvor de gæstende sjællændere aldrig fik fodfæste i kampen.

Og for Rasmus Martinussen blev kampen noget af et gennembrud på Bedsteds førstehold. Den unge morsingbo spillede hele kampen som diagional, og han vandt stort set de bolde, der blev hævet til ham. - Det var en imponerende indsats af Rasmus. Normalt er han tredjevalg til den plads, men med Mads Andersen skadet og Anders Riis så generet af sine skulderproblemer, at han ikke kunne flyttes væk fra centerpladsen, så skal jeg love for, at Rasmus greb chancen.
Han udfoldede virkelig sit store potentiale i dag, lød buketten af roser fra Bedsted-coach Leif Hvam efter sejren.
Leif Hvam understregede dog, at han kunne være tilfreds med hele holdets indsats. Udover Rasmus Martinussen havde han ekstra personlige plusser i bogen til centerspilleren Tobias Nielsen.
Og det havde Bedsteds coach da også alt mulig grund til. Hjemmeholdets indsats var yderst overbevisende gennem hele kampen, og den stærke Bedsted-indsats betød da også, at gæsterne var nedkæmpet på blot en time.
I første sæt fik Bedsted tidligt skabt en føring på seks point, og siden var udeholdet ikke tæt på at nå noget i det sæt. I andet sæt var Bedsted også i teten hele vejen. I tredje sæt åbnede Bedsted igen godt. Thyboerne kom foran med 5-2, inden udeholdet opildnet af et par tvivlsomme dommerkendelser fik udlignet til 5-5.
Spændingen holdt til stillingen 20-18 til Bedsted.
Derpå blev det 23-18, og på holdets første matchbold gjorde Bedsted tingene færdige med en sejr i tredje sæt på 25-19.

De to point betød, at Bedsted i en uhyre tæt 1. division avancerede fra næstsidste- til femtepladsen.
[ Kampfakta: Bedsted Hallen. Volleyball, 1. division herrer: Bedsted KFUM-PVC Lyngby 3-0 (25-17, 25-20 og 25-19).