Så vandt 1 Div Herrer 3-1 over Frederiksberg
Til sidst vandt 1 Div Damer 3-1 over Ikast

____________________________________

1 Division Herrer Bedsted KFUM - Frederiksberg.

Dejligt at starte sæsonen med en sejr, og rigtigt godt at vi kunne give de mange tusinde fans en hjemmesejr i sæsondebuten.

1 sæt bliver husket for gode modtagninger hos hjemmeholdet og gode blokader hos Kjøwenhawnerne. Heldigvis får vi slået et hul og hiver sættet hjem 25-21.

2 sæt bliver tæt, dog er udeholdet i front det meste af sættet.. Desværre får vi Tobias skadet midt i sættet, men Lars Pind kommer ind og gør det godt.. Desværre laver vi en del servefejl i dette sæt og det gør at udeholdet vinder 28-26.Sættet vil også blive husket for at Anders Riis brændte et "straffespark" oppe ved nettet! av av..

3 sæt. Her starter vi ud som lyn og torden og kommer hurtigt foran med 7-8 point.Frederiksberg får dog rystet starten af sig og med godt spil af Jonas Leed er de pludselig med igen.Men så tager vi lige en super periode igen og vupti så fører vi med 5-6 point igen.Vi vinder sættet 25-18.Sættet vil også blive husket for at Niels D kom på blokadelandsholdet denne dag. Der var næsten dømt æresrunde?
Libero Mikkel Pedersen laver også kampens detalje i dette sæt. Han vinder et baggerslagssmash som giver god gejst til hele holdet..

4 sæt ligner meget det sæt vi lige havde vundet.. Vi får en kanon start og nu får vi også godt fat i blokaderne.. Claus Møller er vild i dette sæt og vinder en masse bolde til hjemmeholdet.
Vi vinder sættet 25-14. Ja nemli ja..

Stor ros til hele holdet for en god præstation.

Svensk TV4 giver også i år karakterer til spillerne.

På en skala fra 1 til 10 hvor 10 er det bedste:

Nicolaj Bertelsen: 7 - Vild ungdom!
Tobias Nielsen: 6 - var god men blev skadet!
Anders Riis: 6 - brændt straffe koster!
Christian Riis: 8 - Anføreren var tændt!
Mikkel Pedersen: 8 - Super libero og smasher!
Mads Hilligsøe: 8 - Nummer 5 kan det hele!
Niels Dahlgaard: 9 - Ramte dagen som stønner!
Claus Møller: 8 - Han slår hårdt! av av av..
Lars Pinholt: 7 - Fik kun lidt tid i dag.
Simon Søndergaard: UB - fik ikke lov idag.

Preben og Leif får karakteren 9 for en god start på sæsonen.

Kampens spiller blev Niels Dahlgaard. Med den fine hæder fulgte en Super Spar varebil som Niels nu skal køre i indtil næste kamp.

Så hvis du ser Super-Spar bilen med Niels i denne uge så husk at dyt - klubben får 4 kroner for hvert dyt den registrerer.

Tak for kampen til Frederiksberg, dommere og fans.